Pikali Gerda azt mondja, ő nem egy nőstényördög!

A színésznő arról mesélt, hogy Rékasi Károlyt igazi ajándéknak érzi, és férjével, Gézával pedig már évek óta véget ért a kapcsolata. A férfi ráadásul bántalmazta - írja a Hír24.

Pikali Gerda azt mondja, ő nem egy nőstényördög!

"Először is leszögezem: nem vagyok nőstényördög! Nem ugrottam rá Károlyra, nem hálóztam be, és nem arról van szó, hogy elszerettem a családjától" - kezdte a Blikknek Pikali Gerda.

"Tavaly a Feketeszárú cseresznye című darabban lettem a színpadi partnere. Sokáig valóban csak kollégák voltunk, akik a próba szüneteiben beszélgetnek. Kiderült azonban, hogy egyikünk házassága sem idilli már régen, két megtört embert segített a sors ahhoz, hogy társakká váljanak. A házasságom már három éve véget ért, 10 hónapja külön élünk. Mégis fékezett sokáig, hogy családos ember, ám az érzelmek mindkettőnknél elsöpörték a kételyeket. Károly az a férfi, akire mindig is vártam, az ajándék azért a sok rosszért, ami életemben ért. Mellette igazi, nagybetűs nő lehetek, s aki mellett biztonságban érzem magam" - tette hozzá a színésznő, aki arról is beszélt, hogy férjével, Gézával "túl gyorsan rohantak bele a közös életbe".

"Géza ugyanakkor csak hébe-hóba dolgozott, kilenc éven át én voltam a családfenntartó, miközben komolyabb problémáink lettek. Ő fogadkozott, és sokáig hittem neki, remélve, hogy ittasan nem emel rám újra kezet" - vallotta be Pikali, aki állítása szerint azért nem fordult rendőrséghez, mert szégyellte magát, és nem volt bizonyítéka sem a történtekre.

Hír24