Orális szex egy iskolai ebédlőben, a játék kedvéért

A zsúfolt étteremben esett osztálytársának a gimnazista lány - közölte a Hír24.

Orális szex egy iskolai ebédlőben, a játék kedvéért

Magyarországon is előfordul, hogy kamaszok „igaz, vagy mersz” játékot játszanak, a „truth or dare” azonban az amerikai fiatalok közt igazán népszerű. A lényeg hogy a játékosoknak el kell dönteniük, hogy válaszolnak-e egy kínos kérdésre, vagy inkább megtesznek valami nem kevésbé zavarba ejtőt. A georgiai Etowah középiskolában kicsit elfajult ez a játék.

Ebédidőben, az iskola zsúfolt éttermében egy lány elkezdte egyik osztálytársát orálisan kielégíteni, mert azt mondta merész lesz és a sráctól ezt a feladatot kapta. A fiatalember később azt mondta, csak viccből dobta be az orális szexet a játékba, mert nem gondolta volna, hogy osztálytársnője tényleg hajlandó rá, aztán meg már nem lehetett kihátrálni a szituációból. A jelentet több játszótárs rögzítette mobiltelefonja kamerájával, de később, amikor kitört a botrány mind azt modták, hogy már letörölték a felvételt, mert féltek, hogy bajba kerülhetnek.

A szülők leginkább azon háborodtak fel, hogyan történhetett meg mindez a zsúfolt ebédlőben, ahol tanárok felügyelnek a rendre, de a diákok szerint még a szomszéd asztalnál ülők sem láthatták az aktust, mert többiek szorosan körülállták a párt.

A két fiatalt egyelőre felfüggesztették, az eset óta nem voltak iskolában. „Nagyon jellemző a mi generációnkra, hogy előbb cselekszünk, s csak aztán gondolkodunk” – nyilatkozta egy iskolatársuk egy atlantai hírcsatornának.

Hír24