Nem volt torokrákja Michael Douglasnek

A színész valójában nem torokráktól szenvedett, csak orvosa tanácsára hazudta ezt.

Nem volt torokrákja Michael Douglasnek

Amikor 2010 nyarán Michael Douglas bejelentette, hogy torokrákja van, az egész világ egy emberként szorított a mihamarabbi felépüléséért. A színész viszont most bejelentette, hogy a sok támogatás ellenére, valójában mindenkit átvert, és nem volt torokrákja. Ami nem azt jelenti, hogy a gyilkos kór nem támadta meg, csak éppen máshol voltak gondjai.

Igazából a kétszeres Oscar-díjas színész-producer nyelvének tövén találtak egy dió méretű daganatot. Az orvosa viszont azt tanácsolta neki, hogy hazudjanak a rosszindulatú csomó helyéről. Ugyanis, ha a kemoterápia hatástalannak bizonyul, akkor Michael nyelvének nagyobbik részét és az alsó állkapcsát is el kellett volna távolítani. A hazugsággal pedig megelőzték, hogy a sajtó elrettentő cikkeket közöljön a betegség lehetséges következményeiről. Amivel sem Douglasnek, sem a családjának nem használtak volna.

Ellenben még nem biztos, hogy Michael most mondott igazat. Mostanság ugyanis szereti félrevezetni a sajtót a házassági válságáról és a rákja kiváltó okairól is.

People.com / Hír24