Nagy Feró: Szikora nem akarja bántani a tehetségteleneket

Ezen a hétvégén kiderül, hogy az X-Faktor versenyzői közül kik kerülhetnek az élő showba. Szikora mentorsegédje, Nagy Feró, Alföldié Keresztes Ildikó, Gesztié Zséda, míg Tóth Gabié testvére Vera lesz – írja a Story magazin.

Nagy Feró: Szikora nem akarja bántani a tehetségteleneket

Szikora Robinak és Alföldi Róbertnek is régi mentor segített a versenyzők kiválasztásában. Az R-GO frontembere a csapatok közül választja ki a legjobbakat, míg Alföldi hat lány közül juttatja majd tovább azt a hármat, aki jövő héten az élő showban bizonyíthat.

Keresztes Ildikó a Story magazinnak azt nyilatkozta, hogy az egykori színházigazgató nem éri be középszerűséggel. Míg Nagy Feró szerint, Szikora végtelenül jószívű.

"Robival évtizedek óta cimborák vagyunk, a csikidamos, punk rocker korszakunk óta. Ő most is olyan, mint volt. Végtelenül jószívű, kedves mentor. Attól a pillanattól, hogy meglátja a versenyzőt, érzelmileg is kötődni kezd hozzá. Ez az erénye, egyben a gyengéje is. Akkor se akarja megbántani az embert, ha tehetségtelenséggel találkozik. Egyetlen feladatom most, hogy más látószögből mutassam meg neki a versenyzőit. Egyszerű dolog mentorsegédnek lenni, ugyanis végre bármibe belekotyoghatok, a felelősség Robi vállára nehezedik" - mondta a Story magazinnak Nagy Feró.

Story magazin