Gáspár Győző tagadja lánya plasztikáját

Győzike kiakadt a híresztelésen, miszerint lányán plasztikai műtétet hajtanak végre.

Gáspár Győző tagadja lánya plasztikáját

Gáspár Győző, aki nemsokára ismét képernyőre kerül a TV2 szeptember közepén induló realityshow-jában, kiakadt a Blikk cikkén, miszerint lánya, Evelin plasztikai műtétet csináltat magán. A lap ugyanis arról számolt be, hogy olvasóriporterük egy bevásárlóközpont rendelőjében látta apát és lányát. A szemtanú szerint, mivel Győzike már végeztetett magán plasztikai műtétet, most csakis Evelin lehet az, aki szépészeti beavatkozásra készül. A roma show-man Facebook-oldalán fakadt ki a hírre.

"Remélem hamarosan divatba jön az ŐSZINTESÉG...EZ MEGINT EGY KAMU!!!!!!!!!!!!!!! IMÁDOM!!! A Blikk egy olvasó-riporterétől megtudta, hogy Gáspár Győző és lánya a múlt héten felkereste Tizedes..." - posztolta felháborodottan Győzike a véleményét.

Miközben azonban saját Facebook-oldalán nemes egyszerűséggel kamunak nevezi Evelin műtétjét, a lap kérdésére egyáltalán nem tagadta, hogy a rendelőben járt Evelinnel.

"Valóban ott voltunk, de hogy miért, egyelőre senkinek semmi köze hozzá. Majd az Édes Élet című műsorból megtudják" - zárta rövidre a Blikknek adott válaszát a nemrég újranősült Győzike.

Blikk/Hír24