Újraéledt András herceg és volt felesége románca

Brit lapértesülés szerint újraéledt András yorki herceg és volt felsége, Sarah románca.

Újraéledt András herceg és volt felesége románca

Barátaik úgy tudják, hogy a pár ismét annyira közel áll egymáshoz, hogy végül még házasság is lehet a dologból. Csak idő kérdése, és újra fognak házasodni - idézett egy barátot a The Daily Telegraph brit konzervatív napilap online kiadása.

"Egyáltalán nem lepne meg. Csodálatos párt alkotnak együtt, és ami még jobb, hogy csodálatos szülők" - tette hozzá egy másik.

1996-os válásuk után András és Sarah közel maradt egymáshoz, mindketten a néhai Erzsébet anyakirályné, II. Erzsébet brit uralkodó édesanyja berkshire-i otthonában élnek. A hónap elején mindketten csatlakoztak két lányukhoz, a 25 éves Beatrice-hez és a 23 éves Eugenie-hez, amikor azok meglátogatták II. Erzsébetet balmorali rezidenciáján.

Az 53 éves Sarah yorki hercegnő az elmúlt 21 évben egyáltalán nem kapott meghívást Balmoralba.

2009-ben András herceg, az uralkodó harmadik gyermeke egy nem nagy nyilvánosságot kapott interjújában nem zárta ki, hogy esetleg újra feleségül veszi Sarah-t. "Újra fogunk házasodni? Hadd fogalmazzak másképp: nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni ennek lehetőségét. Van két csodálatos gyermekünk. Még mindig gondoskodunk róluk" - nyilatkozta.

A yorki hercegnő szóvivője nem kommentálta a brit lapértesülést.

(MTI)