Mindent megúsznak a gyilkos sztárok?

Jövő év márciusában tárgyalják Oscar Pistorius ügyét, a vádak szerint a futó megölte a barátnőjét. Sajnos azonban nem ő az egyetlen híresség, aki felelős egy ártatlan ember haláláért vagy épp gyilkossági ügybe keveredett...

Mindent megúsznak a gyilkos sztárok?

O.J. Simpson megúszta a börtönt, Katy Perry exe az életével fizetett, Laura Bush pedig mai napig vezekel a végzetes hibája miatt.

A legismertebb sztár, aki gyilkossági ügybe keveredett kétségkívül O.J. Simpson. A sportolót azzal gyanúsították, hogy megölte a feleségét és annak szeretőjét, Ron Goldmant. Remek ügyvédjei segítségével akkor megúszta a börtönt, de anyagilag szinte teljesen csődbe ment. Goldman rokonai ugyanis polgári pert nyertek ellene és a bíróság több millió dollárt ítélt meg a javukra. Simpson azonban ahelyett, hogy teljesen visszavonult volna, 2007-ben ismét nagy bajba került, ami miatt mai napig börtönben ül. Összesen 12 bűncselekmény elkövetésével vádolták, volt fegyveres rablás és emberrablás is a rovásán. Feltételesen 2017-ben szabadulhat, de a rács mögül is borzolja a kedélyeket. Korábbi hírek szerint ugyanis O.J. szeretné titokban eladni azt a kést, amivel meggyilkolta a felségét. 5 millió dollárt kérne egy gyűjtőtől. Egy fanatikusnak egyébként azért érhetne meg bármit a kés, mert a hatóságok sosem találták meg a gyilkos fegyvert, amiről azt feltételezték, hogy egy német gyártmányú Stiletto.

Alain Delon és a halott testőrei

Alain Delonnal a főszerepben is tökéletes lett volna a Keresztapa című film, ugyanis a színésznek állítólag valóban kiterjedt alvilági kapcsolatai voltak és a jugoszláv szervezett bűnözés sem volt ismeretlen számára. Delon első testőre rejtélyes körülmények között végzett önmagával, de előtte megölte Mickey Rooney színész felségét, aki a szeretője volt. Delon második testőrét Stefan Markovicot pedig egyszerűen agyonlőtték és szemetes zsákba csavarták. Delon is gyanúba keveredett, emiatt pedig a hatvanas évek végén óriási botrány volt az ügyből. Az egyik verzió szerint Delon állt bosszút egykori bizalmasán, mert az összeszűrte a levet akkori feleségével. A valóságban azonban az ügy körülményei mai napig tisztázatlanok.

Tragikus autóbalesetek: Laura Bush és Matthew Broderick

Az egykori elnökfeleség Laura Bush a Szívből Szólva című könyvében vallotta be, hogy 17 évesen halálos autóbalesetet okozott. Moziba tartott a barátnőjével és beszélgetés közben nem vette észre a stoptáblát, emiatt összeütközött egy másik autóval, amiben egy diáktársa ült. A fiatal fiú meghalt és Laura Bush elismerte, hogy évekig gyötörte a bűntudat, hogy még csak a temetésre sem ment el és a családtagokkal sem vette fel a kapcsolatot.

A nyolcvanas évek végén a Bigyó felügyelő sztárja Matthew Broderick sodródott át autójával a szembejövő sávba és frontálisan ütközött. A helyszínen egy 63 éves asszony és 30 éves lánya is életét veszette. Broderick elismerte bűnösségét, de bíróság mindössze 175 dolláros pénzbüntetésre ítélte. A fiatalabb áldozat fia úgy nyilatkozott később, hogy nem érti a színész miért kapott olyan kevés büntetést, mintha egy szarvasmárhát gázolt volna el.

Katy Perry exe drogozva gyilkolt

Katy Perry énekesnő volt barátja, Johnny Lewis pedig a közelmúltban sokkolta Hollywood-ot. A soroztatszínész egy tompa tárggyal megölte 81 éves főbérlőjét, majd a macskáját is feldarabolta.

                                                                      Fotó: AP/SITA

Ezek után lett öngyilkos. A rendőrség korábban annyit közölt, hogy a sztár valószínűleg egy olyan dizejnárdrogot fogyasztott, ami hallucinációkat okoz.

Hír24