Felébredt a koporsóban a szex közben „meghalt” prostituált

Fejvesztve menekültek a nézelődő emberek, amikor a nő váratlanul felkelt, miután a rendőrök berakták egy koporsóba halottnak hitt testét – írja a Hír24.

Az örömlány a zimbabwei Bulawayo város egyik hotelében „halt meg”, munkavégzés közben – jelentette a Bulawayo24. „Mindannyian biztosak voltunk abban, hogy meghalt. A teste teljesen hideg volt” – mondta el a lapnak egy szemtanú. Az élettelennek hitt nőhöz kihívták a rendőröket, akik egy koporsóban akarták elszállítani. Azonban a nő rögtön azután „feléledt”, hogy belefektették a koporsóba, és azt kezdte kiabálni: „Meg akarnak ölni!”

A szemtanúk elmondása szerint a nő feléledése rémült menekülésre késztette az esemény hírére összegyűlt tömeget. Az emberek egymást eltaposva kezdtek el rohanni minden irányba, és többen elestek a földre került nézelődőkben. „Olyan volt, mintha egy filmet néznék” – mondta el a lapnak a szemtanú.

A rendőröket szintén nagyon meglepte az eset, de sikerült megőrizniük hidegvérüket, és igyekeztek megnyugtatni a halálból visszatért prostituáltat. A rendőrök végül üres koporsóval távoztak a hotelből, az örömlányt pedig egyik kollégája vitte haza. A prostit, aki „új lány volt”, azóta nem látták a szállodánál, hiába keresték a Bulawayo24 riporterei.

Bulawayo24/Hír24