Szinetár Dóra és Dopeman befejezte

Meglepő eredménnyel zárult a vasárnap esti A nagy Duett. Szinetár Dóra és Dopeman számára véget ért a verseny – írja a Hír24.

A Szerelmes vagyok, mint egy nagyágyú című R-Go-örökbecsűvel indította A Nagy Duettet Cseke Katinka és Kökény Attila. A refrénig nem nagyon lehetett ráismerni a dalra, a színésznő - Jóban Rosszban-beli karaktere - Bodolai Böbeként kiáltozta, hogy szerelmes Dobrády Ákosba. Balázs Klári úgy véli, ez a kijelentés bulvárcímlapra kívánkozik, Ákos szerint Katinka izzik, Kasza Tibi víziója: Cseke hiénaként vadászik a hímekre.

Szulák Andrea és Papp Gergő Bad Romance-a Dobrády Ákost egy swinger klub farsangi báljának legkeményebb fétisszekciójára emlékeztette. Klárika és Tibi szerint a páros érzi, mi az a show.

Szinetár Dóra és Dopeman Singing in the Rainje után Kasza Tibi a rapper béna csajozási szokásairól beszélt. Klárika arra panaszkodott, hogy zsűritársa kiverte a fejéből a jó gondolatokat. Dopeman partnernőjét méltatta, "Dóri a legnagyobb királynő, ki ne merjék őt ejteni. Én vagyok a Dóri csicskája".

Ezt egy életen át kell játszani, énekelte Csézy és Gesztesi Károly. Klárika ismét bulvárrománcot emlegetett, a színészt ősbölénynek nevezte, az előadást jónak. Dobrády szerint Karcsi a hülyeség ellenpólusa a műsorban és finom eleganciát hoz. Kasza Tibit megzavarta, hogy tönkrement a tolla, szerinte a páros biztonsági játékot játszik, több őrültséget várna tőlük.

Szabó Győző és Király Linda produkcióját bitangjónak nevezte Dobrády Ákos. "Fantasztikus volt" - jelentette ki. "Ezentúl higanyállatnak foglak szólítani" - tette hozzá Kasza Tibi. Klárika a páros energiáját dicsérte.

Lakatos Márk és Bangó Margit Lesz maga juszt is az enyém produkciója Kasza Tibi szerint cuki volt, de hozzátette, a tüzesebb produkciókat jobban kedveli a párostól. Dobrády Ákos a dal érzelmességét, Balázs Klári a humort és játékosságot emelte ki. Tilla úgy hallotta, hogy értékelés közben Klárika Gyurinak nevezte Tibit, ennek kapcsán hiánypótló információ birtokába jutottunk, miszerint Korda György otthon a tévé előtt náthásan törölgeti az orrát.

Bár a műsoridőt a csatorna félórával csökkentette, a fennmaradó két órát is nehéz volt tartalommal megtölteni: celebjeink és Liptai Claudia szavazatokért kampányoltak jó hosszan, majd arról beszéltek, ki, mivel készül, ha továbbjut. Extraprodukcióként  L.L Junior, majd Mohamed Fatima és Emilio állt színpadra, aztán a zsűri kapott ismét szót: "bárki esik ki, hiányozni fog". Dobrády Csekét randira invitálta és a többi...

Szinetár Dóra és Dopeman búcsúzott A Nagy Duettől, így a közeljövőben közös klippjükre koncentrálhatnak.

Hír24