Alec Baldwin fojtogatással fenyegetett meg egy riportert

Alec Baldwin azzal fenyegette meg a New York Post egyik riporternőjét, hogy megfojtja.

A New York Post azt állítja, hogy ezután az amerikai színész rasszista kijelentésekkel bombázta a riporternővel lévő feketebőrű fotóst is, aki feljelentette a rendőrségen Baldwint, aki szintén feljelentést tett.

Tara Palmieri kutyasétáltatás özben szólította meg a filmsztárt. Kérdést tett fel neki felesége, Hilaria Thomas jógaoktatóval kapcsolatban, mivel Thomast feljelentette egyik kliense azzal az okkal, hogy egy veszélyes gyakorlatot kellett végrehajtania egy olyan helyiségben, ahol a megengedettnél több ember volt, így neki csak az ablak mellett volt helye, ami betörött, s emiatt komoly sérüléseket szenvedett.

Az újságírónő szerint Baldwin ezekkel a szavakkal fenyegette meg: „Addig akarlak fojtogatni, míg meg nem halsz“. Ezt a mondatot Palmieri feljátszotta, s meg is mutatta a rendőrségnek. A fenyegetés után a színész a fotós, G. N. Miller felé fordult, aki egyébként nyugdíjas rendőr, s „drogdílernek, niggernnek és kábítószeresnek“ nevezte őt.

Baldwin a Twitteren azt állította, hogy a fotós rátámadt, azonban bejegyzését végül kitörölte. Sajtósa, Matthew Hiltzik Miller szavait ostobaságnak nevezte. A színész egyébként tavaly is agresszíven viselkedett egy fotóssal.

sita/-esz-