Nagy Duett: Pataky Attila túl messzire ment, Görög Zita berágott rá

Már nem kell sokáig várniuk A Nagy Duett rajongóinak. Ma este fél nyolckor veszi kezdetét a SuperTV2-n a zenés showműsor.

A műsorra való felkészülés azonban nem minden párosnak megy egyformán zökkenőmentesen. Vannak, akik a próbafolyamat kezdete óta "ölik egymást", mások között pedig egyre bensőségesebb viszony alakul ki. A Jóban Rosszban színésznője Cseke Katinka a nőies viselettel nem tudott megbékélni, Lakatos Márk stylist pedig korhely szabójára panaszkodott.

Görög Zita berágott Patakyra

A modell zokon vette, hogy A Nagy Duett próbáján Pataky Attilával közös daluk közben az Edda frontembere egy lábemelésnél sokkal mélyebbre nyúlt Zita combjához, mint kellett volna.

"Ennyi! Nem csinálom tovább, miért nem tudsz jobban figyelni, Atti? – fakadt ki a színpadon Zita, akit a műsor kreatív producere, Illés Gabriella próbált megbékíteni.

Az énekes rossz mozdulata azonban csak az utolsó csepp volt a pohárban: már a próba kezdetekor tapintható volt a feszültség, az évtizedes színpadi rutinnal felvértezett rocker ugyanis többször is hibázott - tudta meg a Blikk.

"Értem én, hogy ez a rock'n'roll, és Attit viszi a hév, de néha túl heves, és túl nagy lendülettel ránt magához. Kék-zöld a combom. Volt egy pillanat, amikor már nem bírtam tovább, egyszerűen betelt a pohár. Nekem itt minden új, és jól akarom csinálni, Atti pedig harmincnyolc éve ezt csinálja, mindig százhúsz százalékot nyújt, most viszont kétszer is rontott. Ettől teljesen befeszültem, az a combmarkolás pedig feltette az i-re a pontot" – fakadt ki a Megasztár egykori műsorvezetője.

Izzik a levegő Szinetár Dóra és Dopeman között

„Elképesztően egymásra hangolódtak!” - mondogatták a stábtagok már a pénteki próbán. Dóra és Dopeman – talán nem is véletlenül – szerelmes dalt választott a verseny első élő adására, a Váradi Roma Cafe egyik örökzöld slágerét adják ma este elő.

"Én nem látom magam kívülről, tehát elképzelésem sincs, hogy milyenek vagyunk Dórival, de az tény, hogy csodásan megy a közös munka. Szeretünk egymás társaságában lenni, jókat röhögünk, és profin együtt tudunk dolgozni. Nem igazán érdekel, ha ez nem tetszik valakinek" - mondta el a Bosrnak Dopeman.

"Én akartam Lacival dolgozni, kíváncsi voltam rá. Annyit mondok csak, hogy nem csalódtam, pont azt találtam meg benne, amit kerestem. A lelke legmélyén egy érzékeny és figyelmes lovag" - tette hozzá Dóra.

Lázár leordította Détárt

Kovács Lázár és Détár Enikő próbái sem voltak zökkenőmentesek. Néhány napja a sztárséf lesérült, a főpróban pedig a színésznő idegeire ment.  Édes szívem!  Én napestig elhallgatnálak, mert olyan jó vagy, de nem lehetne, hogy a fülkontrollból kivegyék a hangját? – kérdezte immár a hangosító stábot, tudta meg a Bors.

Cseke Katinka sírógörcsöt kapott

"Ha lehetne, én az egész duettet bakancsban és farmerban csinálnám végig!  A stylist nőcis ruhákat akart rám adni, erőltette a szoknyát, amit én utálok. A végén már bőgtem, mert nem elég, hogy az éneklésre kell figyelni, még az is egy külön küzdelem, hogy jól érezhessem magam a bőrömben. Mindegy, sikerült egy köztes megoldást találni, otthon találtam egy gyönyörű szoknyát, ami utol­jára 1848-ban volt rajtam. A jó hír, hogy ez a darab évek óta nem jött rám, most azonban, hogy lefogytam, megint viselhető. Már nem sírok, kezdődhet a verseny" - mondta el a Borsnak a sorozat Bodolai Böbéje.

Lakatos Márk szabója elaludt

"Hiába volt meg a ragyogó ötlet, a ruha nincs elkészítve.A próba előtti nap szabóm elment egy buliba, napközben nem tudott felkelni, ezért nem tudta kiszabni az öltönyömet. A szalonom fölött lakik egy emelettel, háromszor is felmentem hozzá, de nem tudtam felkelteni, csak azt láttam, hogy le vannak húzva nála a redőnyök - mesélte a stylist a life.hu-nak, aki szerint azért is kínos, mert most pont nem a ruhára kellene figyelnie, hanem arra, hogy a legjobbat hozza ki magából.

Hír24/para