Nősülést és gyereket tervez Delhusa Gjon

A zenész úgy döntött, szorosabbra fűzi kapcsolatát titkos olasz szerelmével. Gyereken és lánykérésen is gondolkodik.

Delhusa Gjon egy kulturális előadássorozat és egy musical kedvéért hónapokon belül Olaszországba költözik, így még közelebb lesz szerelméhez. Az RTL II-n nemrégen még feleséget kereső Gjoni és a titokzatos olasz énekesnő egyelőre külön élnek majd, mert nem akarnak pletykatémát adni a helyi lapoknak.

"Eddig a Skype-on és a Facebookon keresztül beszélgettünk leginkább, és csak havonta tudtunk személyesen találkozni. Ez nem jelentett gondot, mert a távkapcsolatokban nagy rutinom van, de a a szerelmünknek nyilvánvalóan jót tesz, hogy többet leszek Olaszországban" - mondta a Hír24-nek Delhusa Gjon, akinek a fejében az is megfordult már, hogy gyűrűt húz szerelme ujjára.

"A kedvesemnek már van egy gyermeke, és ugye nekem is van egy lányom és két nagyfiam. Mindig is nagyon szerettem a gyerekeket, úgyhogy az sem kizárt, hogy lesz még egy, talán pont tőle. A belévetett hit az, ami felbátorít arra, hogy mit vállalnék és mit nem. Van, amikor elgondolkodom rajta, hogy a hétköznapjaimat színesebbé tenne egy gyerek, aztán máskor pedig azt mondom, hogy nekem már késő és nem tudnám elképzelni magam négykézláb gügyörészve. Mindenesetre szerintem egy házassághoz még nem vagyok túl öreg" - mosolygott Gjoni, aki új szerelme kilétét továbbra sem hajlandó elárulni.

"Egy népszerű olasz énekesnőről van szó, de a nevét nem mondhatom el. Egyikünk sincs jó véleménnyel a vad sajtóról, és különben sem érett még meg annyira a dolog, hogy kitárulkozzunk. Ő nagyon népszerű a hazájában, a médiaérdeklődés nagyon káros lenne ránk nézve..." - tette hozzá.

Hír24