Katy Perry 2013 legszexisebb nője a Men’s Health magazin szerint

A Men’s Health magazin 2013 száz legszexisebb nőjét felsorakoztató listáján Katy Perry amerikai énekesnő végzett az első helyen.

Russell Brand brit komikus volt felesége, s jelenleg John Mayer zenész barátnője olyan szépségeket utasított maga után mint Mila Kunis (ő az Esquire magazin szerint 2012 legszexisebb nője), Jennifer Lawrence vagy Bar Refaeli (ő a Maxim szerint 2012 legszexisebb nője). „Mindenki, beleértve minket is, nem tudtunk betelni Perryvel. Szerintünk emiatt lett ő 2013 legszexisebb nője” – jelentette ki a Men’s Health magazin szerkesztőgárdája.

Második a Fekete hattyú sztárja, Mila Kunis lett. A lista készítői szerint ő tökéletes. „Emlékezzenek arra, hogy ez az ukrajnai szépség szereti a World of Warcraft játékot és látták mit művelt Natalie Portmannel a Fekete hattyúban?” – írja a férfimagazin.

A képzeletbeli dobogó harmadik helyét Christine Hendricks színésznő szerezte meg, akinek neve a Mad Men (2007) sorozatból ismert. „Gyönyörű – az a homokóra alak, azok a telt ajkak, s az a vonzó, szexi tekintet. Még Szép Helénának sincs mellette esélye” – jelentették ki határozottan a Men’s Healh újságírói. A listán az első tízben végzett Jennifer lawrence, Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Angelina Jolie, Beyoncé, Gisele Bündchen s Amber Heard.

A 100-as listán még olyan nevek szerepelnek mint Sofia Vergara (21.), Miranda Kerr (23.), Zooey Deschanel (25.), Penélope Cruz (29.), Charlize Theron (36.), Alessandra Ambrosio (45.), Anne Hathaway (53.), Kaley Cuoco (54.), Marion Cotillard (56.), Kate Beckinsale (61.), Nicole Scherzinger (66.), Amanda Seyfried (69.), Jennifer Aniston (72.), Catherine cambridge-i hercegnő (73.), Natalie Portman (83.), Emily Blunt (85.), Emma Watson, (88.), Kristen Stewart (89.), Cobie Smulders (92.)...

sita/-esz-