Gwyneth Paltrow második szakácskönyét írja

Gwneth Paltrow sikeres szakácskönyvének, a My Father’s Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness a folytatására készül.

Az új könyvben is az egészséges étkezésre lesz helyeze a hangsúly, 185 recept közül válogathatnak majd az a főzni szerető emberek.  

Paltrow fogyokúrás tanácsokkal is ellátja majd olvasóit, s arról is ír majd, hogyan kell energikusnak lenni és jól kinézni. Az All Good: Delicious, Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great szakácskönyv megjelenése 2013 áprilisában várható.

A 40 éves színésznőt tavaly tavasszal azzal vádolta meg a New York Times, hogy szakácskönyvét nem is ő írta, hanem Julia Turshen. Turshen interjút csinált Paltrow-val a Food and Wine magazin részére, s ő volt a proudcere egy spanyol ételekkel foglalkozó tévéműsornak, az … on the road Againnek, melyet színésznő volt a műsorvezetője.

„Nagyon szeretem a New York Times  @nytimes rovatát, ám a most napvilágot látott információk miatt meg kell szólalnom. Szakácskönyvemet nem ghostwriter („szellemíró”) írta, minden egyes szót én írtam le” – védte magát akkoriban a közössági oldalakon a filmsztár.

sita/-esz-