2012 legmeglepőbb sztárszakításai

2012-ben is több hírességnél szakadt el a cérna, és adta ki párja útját, mások közös megegyezéssel szakítottak egymással. Hosszú házasságok és néhány hónapos tiniszerelmek egyaránt értek véget az idén is. Lássuk!

Januárban hagyta el felesége négy év után Gáspár Lacit. A hírek szerint az énekes nehezményezte, hogy a felesége nem tiszteli őt kellőképpen, Renáta pedig megelégelve a helyzetet közös gyerekükkel együtt elköltözött. Laci ezt követően depresszióval küzdött, ám azóta rátalált a szerelem.

Az év elején boldogan, csillogó szemekkel nyilatkozott szerelmükről Caramel és Hien. Akkor még azt hitték, örökké fog tartani a szerelem, a nyár végére azonban szakítottak, az okokról azonban mindketten hallgatnak.

Nyolc év és két gyerek után futott zátonyra Görög Zita és Seres Attila kapcsolata. Az egykori modell szerint kedvese  egyre kevesebb figyelmet fordított a romantikára, és kihűlt a kapcsolatuk. Zita több hónapos egyedüllét után a minap nyilatkozott arról, hogy egy belga férfi mellett találta meg a boldogságot, akit gyerekei is megszerettek.

Bombaként robbant a hír: külön folytatja tovább életét Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari. A színész elárulta, úgy érzi, még nem nőtt fel teljesen, és még mindig az igazit, a nagybetűs „őt” keresi, és nem adja fel, hogy meg is találja.

A Megasztár 6 alatt szeretett egymásba Nagy Adri és Nagy Kristóf Bozont. Kapcsolatukat akkoriban sokan marketingfogásnak vélték, ám a fiatalok is összeköltöztek, ezzel is nyomatékot adva szerelmüknek. Az énekespár útjai hónapokkal ezelőtt azonban mégis elváltak, azt állították nem volt idejük egymásra. Adri azóta újra boldog zenekarának basszusgitárosáva.

Bár jóideje pletykálták, hogy Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán házasságával sincs minden rendben, mégis megdöbbentően hatott a hír, a színészpár útjai elválnak. A rajongóknak jó hír, Dóra és Zoltán csupán a magánéletben szakított, és azóta is közösen állnak színpadra.

Demcsák Zsuzsa drámája szintén sokkolta a közvéleményt, ugyanis a Mokka műsorvezetőjén soha nem látszott, hogy magánéleti gondjai lennének. A tévés könnyek között jelentette be, hogy gyerekeivel együtt elköltözött a férjétől, és beadta a válókeresetet.

Októberben derült ki, Szőke Zoltán, a Barátok közt szereplője már egy éve új szerelméhez költözött a családjától. „Mérhetetlenül szeretem ma is, de ez a szeretet már nem ugyanaz. És vissza sem szeretném már kapni, átléptünk egy határt, nincs visszaút” – nyilatkozta a felesége.

Hír24/para