Tízmilliókba került Beckhamék karácsonya

David Beckham nem fukarkodott, kilencven millió forintot érő pihenésre vitte el családját karácsony alkalmából.

A Beckham-klán nemrégiben visszaköltözött Angliába Los Angelesből, mert rettenetesen hiányzott nekik a szigetország. A Ködös Albion időjárása viszont a legkevésbé sem, így az áradásokkal megspékelt jeges ünnepi szezont hátrahagyták, és a Maldív-szigeteken karácsonyoznak.

A família szombaton érkezett, és 11 napon át élvezik majd a térség elsőszámú luxuslétesítményét. A minden vágyat kielégítő wellness szolgáltatások és a festői környezet mellett, tudnak csónakázni, tucatnyi medencében pancsizhatnak, szaunázhatnak, horgászhatnak, búvárkodhatnak, teniszezhetnek, vagy repkedhetnek a szállodakomplexum magán hidroplánjával.

A tökéletes élménynek azonban meg van az ára is. Az egész karácsonyi kiruccanás körülbelül 90 millió forintjába kerül Becks-nek. Az összeg nagy részét a hálószobák teszik ki, ugyanis egy olyan minivillában laknak, ami 3 millió forint egy éjszakára. Ami mellé David kibérelte az övéké körül lévő másik három, darabonként másfél millió per éjszaka árfekvésbe eső házat is. Ezekben a kiszolgáló személyzetük, vagyis a dada, az asszisztensek és a testőrök laknak.

Hír24/para