Hugh Jackmant gyerekkorában elhagyta az édesanyja

Hugh Jackman a 60 Minutes című műsornak adott interjújában elsírta magát, amikor gyerekkoráról beszélt.

Jackmannek fájdalmas emlékei vannak gyermekéveivel kapcsolatban. Bevallotta, hogy mikor 8 éves volt, elhagyta őt az édesanyja, Angliába költözött, s utána már csak édesapjára számíthatott.

„Emlékszem arra a reggelre, amikor elment. Fején törülköző volt és búcsúzóul adott egy puszit. Elmentem az iskolába, s mikor hazamentem, nem volt senki sem a házban. Másnap jött egy telegram Angliából, hogy anyám ott van és kész” – mesélte az ausztrál színész. Elmondása szerint akkor még nem sejtette, hogy édesanyja már sosem tér vissza, azt gondolta, csak szüksége van egy kis pihenésre. Azonban az asszony Angliában maradt, férje ennek ellenére mindennap azért imádkozott, hogy felesége hazatérjen.

A színész nagyon sokat köszönhet az édesapjának – neki köszönhetően tudja, mik az életben a legfontosabb dolgok. „Mindent tőle tudok a hűségről, a megbízhatóságról, arról, hogy minden körülmények között ki kell tartani a  család mellett” – mondta könnyekkel a szemében, s azt is elmondta, hogy édesapja megtanította arra, hogy felesége és gyermekei álljanak életében az első helyen.

„Szerintem bűntudata van amiatt, hogy egy rossz időszakban nagyon sok időt szentelt a karrierjének és nem akarja, hogy én is elkövessem ugyanezt a hibát. Ezért sokszor emlékeztet arra, hogy a család a legfontosabb” – jelentette ki a színész, aki azóta újra felvette a kapcsolatot az édesanyjával.

sita/-esz-