Demi és Ashton nem is akar elválni?

Már egy éve bejelentette házasságuk végét Demi Moore és Ashton Kutcher, azonban még egyikük sem indította el a válási procedúrát - írja a Hír24.

Demi Moore kereken egy éve közölte a világgal, hogy elhagyja Ashton Kutchert, miután a színész többször megcsalta. Ám ezen kívül semmilyen lépést nem tett azért, hogy tényleg függetlenedjenek egymástól. Ahogy a színész sem, aki a jelek szerint már lassan Mila Kunis gyermekének apja is lesz. Azt nem tudni, hogy milyen okból nem kérték az ügyvédjeiket, hogy indítsák el a válási procedúrát. Annyi biztos, hogy nem a pénz és az egyéb vagyontárgyak elosztása a visszatartó erő, ugyanis egyikük sem ragaszkodik semelyik közös tulajdonukhoz, így még ez ügyben sem ültek asztalhoz tárgyalni.

Egyes feltételezések szerint azért nem sietős egyiküknek sem a válás, mert hivatalosan nem is voltak házasok. Ugyanis csak egy kabbala szertartáson kötötték össze az életüket, és nem mentek anyakönyvvezetőhöz, hogy törvényesítsék is a nászukat. Ebben az esetben pedig nincs szükség jogi eljárásra. Ám miután sem Demi, sem Ash nem hajlandó a hatéves házasságukról beszélni, nem tudhatjuk biztosan, hogy mi az igazság.

Hír24/para