Taxisok mesélnek a hírességek viselt dolgairól

A szállodások után most a taxisok nyitották ki a szájukat, és meséltek, mégpedig a celebek viselt dolgairól – írja a Hír24.

Kiderül, ki hogyan részegedett le egy-egy buli után, vagy éppen hogyan verte meg a férje mások szeme láttára.

Kordos Szabolcs ezúttal a nagyvárosi taxisok nem kevésbé zárt és roppant sokszínű világába kalauzolja olvasóit. A taxisok kasztrendszerét, a családi háborúkat, a hiénák és a mezítlábasok megdöbbentő, olykor megindító történeteit éppúgy megismerhetjük a könyvből, mint a hazai és külföldi hírességekről szóló sztorikat. A kötet vélhetően nagy vihart kavar majd, ugyanis sokakról leszedi a keresztvizet.

„Aligha felejtem el, amikor egy kolléga bejelentkezett: tévés partiról szállítja kocsmába egy valóságshow műsorvezetőjét és egyik szereplőjét, de annyira vállalhatatlanul részegek, hogy kiteszi őket Zuglóban. Akinek van kedve, a Rákos-patak partján felszedheti őket, de nem javasolja, elég problémásak. Hát abba a tévés paliba én tíz évig szerelmes voltam! Legszívesebben én rohantam volna a Rákos-patakhoz, hogy kijózanítsam a drágát” – neveti el magát Ági.

Kolléganőjére, Tündére hasonlóan hatott egy másik, URH-n keresztül érkező hír. Egy ismert énekesnő bevágódott a kocsiba, és sürgette a sofőrt, hogy mielőbb adjon gázt. Fél perc sem telt bele, és kiderült, miért volt olyan sürgős. Az énekesnő szintén jól ismert párja néhány szidalmazó szó kíséretében feltépte az ajtót, és pofozni kezdte a hölgyet. „Gyerekek, X. Y. épp az én kocsimban veri Z.-t. Mit lehet ilyenkor tenni?” – kérdezte a celebek láttán kissé megszeppent taxis. Tünde válaszolt: tégy úgy, mintha átlagos utasok lennének! Tégy rendet! A taxis össze is szedte magát, ráparancsolt a heves szerelmesekre, hogy az autón kívül éljék a magánéletüket, és otthagyta őket. A diszpécser hölgy azóta is elmosolyodik, amikor a nő száma felcsendül a rádióban, és az igaz szerelemről énekel, finoman, bájosan” – olvasható aTaxisvilág, Hungary című könyvben.

Hír24