Ráhajtott Feróra az X-Faktor üdvöskéje

A fiatal tehetség tudomást sem vett másról, csak arra koncentrált, hogy a lírai dallal belopja magát a mentor szívébe - írja a Hír24.

Az X-Faktor egyetlen női mentora, Keresztes Ildikó körül mindig forr a levegő. Versenyzők tucatnyai érkeznek a válogatókra csak azért, hogy személyesen is találkozhassanak a - válása ellenére is - csúcsformában levő énekesnővel. Arra azonban még nem volt példa, hogy egy önjelölt énekes a nagyszájú ítész, Feró miatt lépjen az X-Faktor színpadára, és dalban vallja meg érzéseit a nemzet csalogányának - egészen a szombat este az RTL Klubon adásba kerülő, Táborba jutást megelőző utolsó fordulóig.

A 20 éves pécsi lány feltehetően úgy érezte, hogy most jött el a soha vissza nem térő alkalom, és - bár kezdetben bátortalanul, de - már az első taktusoktól kezdve következetesen sétált a mentorok asztal felé, hogy célba vegye "szerenádjának" alanyát, a nem éppen lírai oldaláról megismert Nagy Ferót. A fiatal versenyző kizárva a külvilágot, mit sem törődve a közönséggel és a többi ítésszel, teljesen átlényegülve, párás tekintettel énekelt a Beatrice frontemberének.

A mentor láthatóan egyáltalán nem jött zavarba a hirtelen rászakadt érzelemtömegtől, sőt jól esett neki a meglepő vallomás. "Nem tagadom, először meglepődtem, mert mentortársaim között vannak nálam jóval fiatalabbak, de ettől függetlenül nagyon jól esett. Nyilván imponált, hogy valaki kiszúr engem, és csak nekem énekel. De inkább úgy fogtam fel, mint egy gyerekes csínytevést, és nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. A feleségem is szokott nekem énekelni, de ő a válogatókig sem jutna el" - tette hozzá nevetve Feró.

Hír24/para