Lezárult a nyomozás LL Junior édesapjának halála ügyében

Lezárult a nyomozás LL Junior édesapjának halála ügyében. A vizsgálat arra irányult, történt-e mulasztás, vagy orvosi műhiba, és vajon emiatt következett-e be a tragédia – írja a Hír24.

Az ismert zenész édesapja tavasszal hunyt el és a család arra gyanakodott, valami nem stimmel a haláleset körül.

Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk LL Junior édesapját tavasszal váratlanul kórházba szállították, mert rosszul lett. Az egészségügyi intézményben ugyan megnyugtatták a családot, hogy semmi gond nem lesz, ezzel szemben a híresség édesapját átszállították egy másik kórházba, ahol elvérzett. Az okokat hosszú ideig homály fedte, aztán a boncolási jegyzőkönyvben azt rögzítették, hogy a családfő halálát gyomorfekély okozta. Juniorék nem akartak beletörődni a dologba, további vizsgálatot kértek. A napokban lezárult a nyomozás, melynek eredményéről a zenész csak a Hír24-nek számolt be. „Azt állapították meg, hogy édesapám halála körül semmi hiba nem történt. Azt is leírták, hogy mindenképpen elhunyt volna” – mondta szomorúan Junior.

A zenész kijelentette: örülnek, hogy végre befejeződött a vizsgálat, így le tudják magukban zárni a dolgot. Természetesen a gyászukat ez sem enyhítheti, de legalább nem kell még a rendőrségi vizsgálat miatt is idegeskedniük.

Hir24.hu