Benkő Dániel az interneten ad szexuális tanácsokat

Az interneten válaszol rajongói pikáns kérdésére Benkő Dániel. A lantművész kész megmutatni gyakorlatban is a szexuális fortélyokat, ráadásul mindezt ingyen – írja a Hír24.

Szexiskola indításáról álmodozott korábban Benkő Dániel, de ezt végül mégsem valósította meg.

A közelmúltban azonban úgy döntött, nem foszthatja meg rajongóit attól, hogy átadja nekik mindazt a tapasztalatot, melyet az évek során az intimitással kapcsolatban megszerzett. Éppen ezért arra bíztatja rajongóit, a Facebookos profiljára írjanak neki, tegyék fel kérdéseiket, melyekre ő videoüzenetben válaszol majd. A híresség semmitől nem zárkózik el, még attól sem, hogy esetleg a gyakorlatban mutassa be azt, amit a szexről tud.

„Csak a szex és a szerelem számít. Én nem vagyok hajlandó lemondani ezekről, sem arról, hogy magamnak szerezzek örömet. Ezt egyébként közönség előtt is megteszem, ha kell. Pénzt azonban nem kérek azért, hogy átadjam a tudásomat” – mondta Benkő Dániel, aki bár nyíltan beszél szexuális életéről, de azt nem hajlandó elárulni, van-e olyan nő az életében, akivel átélheti a szerelmet.

A híresség mindenkit arra figyelmeztet, ne foglalkozzon mindenféle fölösleges dologgal, inkább koncentráljon arra, hogy örömet szerezzen magának és a párjának. Emellett mindenkit arra bíztat, írjon neki a Facebookon, hogy a válaszokban kiteljesedhessen.

Hír24