Egykori villalakó vállalná be, hogy Kovi pornófilmjében szerepeljen

Egykori villalakó vállalná be, hogy Kovi felnőttfilmjében szerepeljen. Feltételei azonban szigorúak – írja a Hír24.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, az ismert felnőttfilm rendező-producer évek óta olyan magyar celebet keres, aki hajlandó lenne főszerepet vállalni egyik produkciójában. Eddig már több sztárral is tárgyalt, de egyiküket sem sikerült meggyőznie.

Ám miután a Hír24 megírta, hogy Kovi hajlandó lenne akár milliókat is fizetni annak a sztárnak, aki vele dolgozik, jelentkezett egy magyar celeb, aki érdeklődést mutat a kínálkozó lehetőség iránt. Az egykori VV-s azt mondja, szigorú felvételekkel vállalná el a felnőttfilm főszerepét. Először is minimum 5 millió forintot szeretne kapni és egy olyan szerződést, amelyben garantálják neki, hogy a film bemutatója előtt nem szivárogtatják ki a nevét. Ebbe vélhetően nem menne bele a rendező, hiszen éppen a celeb neve jelentené a film legnagyobb reklámértékét.

„Azért mennék bele egy ilyen filmbe, mert hosszú ideje nincs semmi fix bevételi forrásom. Állandó bizonytalanságban élek, amit már nagyon unok. Persze félek attól, mit szólnak majd az emberek, ha esetleg elvállalom a filmet, de ha Kovi hajlandó lenne egy nagyobb összeget fizetni, azzal akár már külföldre is elmehetnék és ott újra kezdhetnék mindent” – mondta az egykori villalakó, aki arra kért minket, ne keressük meg ajánlatával Kovit, mert ő szeretne először beszélni vele.

Hír24