Halottkém: Sylvester Stallone fia szívrohamban halt meg

Sage Stallone, Sylvester Stallone fia szívrohamban halt meg, és a toxikológiai jelentés szerint nem találták nála jelét túlzott szerhasználatnak - közölte a Los Angeles-i megyei halottkémi hivatal egyik munkatársa.

Stallone, aki 36 évesen július 13-án halt meg, szívkoszorúér-betegségben szenvedett, melyet érelmeszesedés (atherosclerosis) okozott, ez vezetett a szívrohamhoz.

"Nem volt jele túladagolásnak. Egész egyszerűen természetes halál volt" - mondta Fred Corral a halottkémi hivatal vizsgálórészlegének munkatársa.

Sage Stallone testében kis mennyiségű nyugtatót, hidrokodont találtak, ám Caroll szerint ennek szintje elfogadható volt, amennyit akkor is kimutathatnak, ha recept nélkül kapható fájdalomcsillapítót szed valaki. Ezen túlmenősen más szerről nem számolt be a toxikológiai jelentés.

A férfi holttestére Hollywood Hillen található otthonában találtak rá. A hírességekre szakosodott TMZ hírportál akkor azt közölte, hogy a világhírű filmsztár fia gyógyszer-túladagolásban halhatott meg.

Sage Sylvester Stallone legidősebb fia volt. Két filmben is játszott az apja oldalán: 1990-ben a Rocky V-ben, 1996-ban a Daylight - Alagút a halálba című alkotásban.

MTI/para