Borkai Zsolt lányának udvarol Gyurta Dani?

A napokban felröppent a hír, hogy Gyurta Dani nemcsak a sportteljesítményéről beszélget szívesen Borkai Zsolttal. Mi lehet a háttérben? Talán a MOB elnökének csinos lánya? - írja a Hír24.

Az V. Győri Bornapok egyik kiemelt szakmai rendezvényén, a Borászok Éjszakáján, Borkai Zsolt örömmel jelentette be, hogy Gyurta Dániel, úszó kiválóságunk is megtisztelte a gasztronómiai fesztivált és ellátogatott a kisalföldi megyeszékhelyre. Többen kérdőn néztek a MOB elnökére, aki egyúttal Győr polgármestere is: hogy vajon, mit kereshet az olimpikon a borfesztiválon? Nos, nem kellett sokáig várnunk, hogy kiderüljön az igazság. A Győr24 információi szerint a londoni ötkarikás játékok ideje alatt a sportoló és Borkai Zsolt lánya, Petra egymásba szeretett.

A fiatalok közeledése nem meglepő, hiszen Petra is szemrevaló teremtés, több modell versenyen is bizonyított már, és Dani kapcsán is 10 hölgyből 9 biztosan azt mondaná, hogy a fiatal tehetség igencsak jóképű férfivá érett, mióta elindult karrierje.

Az egyébként is sportos város most reménykedhet, hogy talán a jövőben egyre többször tűnnek majd fel a szerelmesek, akár a barokk belvárosban korzózva, akár egy-egy fesztiválon, kézen fogva, andalogva.

Hír24/para