Katy Perry újra facér

Katy Perry újra egyedülálló. A 27 éves kaliforniai énekesnő már nem randizik a 34 éves John Mayer amerikai zenésszel, akivel a nyár elején kezdett el találkozgatni.

„Rengeteg szórakoztató dolgot éltek át, azonban ennek ellenére szakítottak és barátok maradnak. Az emberek többet hittek erről a kapcsolatról, mint amilyen volt valójában” – nyilatkozta egy jól értesült személy a People magazinnak.

Az énekesnő az elmúlt napokban óriási napszemüvegben és sapkában lépett a nyilvánosság elé. Eléggé megviseltnek és csalódottnak tűnt, nagy valószínűséggel újabb sikertelen kapcsolata miatt. Mayer társaságában legelőször június 19-én, West Hollywoodban látták és augusztus 1-én is lefényképezték őket együtt egy romantikus vacsorán, Los Angelesben. Egy szemtanú szerint fogták egymás kezét és csók is elcsattant. Mayernek már jó pár ismert nővel volt dolga, barátnője volt Jennifer Aniston, Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Minka Kelly, Taylor Swift.

Katy Perry Russell Brand brit komikussal való szakítása után nem sokkal elkezdett találkozgatni Robert Ackroyddal, a Florence and the Machine gitárosával, azonban ez a románc sem tartott sokáig.

sita/-esz-