Michael Jackson testvérei azt állítják, hogy hamis az énekes végrendelete

Michael Jackson testvérei azt állítják, hogy hamis az énekes végrendelete, mely halála után lépett érvénybe.

Janet, Rebbie, Tito, Randy és Jermaine Jackson azt szeretnék, hogy mondjanak fel a pop királyának vagyonkezelői, John Branc és John McClaine.

„Akkor nem mondhattuk el, amit gondoltunk, most azonban már biztosak vagyunk abban, hogy testvérünk végrendelete hibás, hamis és becsapós” – írták abban a levélben, melyet a két vagyonkezelőnek küldtek. A levél másolatát megszerezte a www.celebuzz.com internetes portál.

„Amióta meghalt szeretett testvérünk, Michael, önök mindenben csődöt mondtak munkájukkal kapcsolatban, abban azonban nem, hogy kihasználtak egy gyászoló édesanyát, édesapát és egy gyászoló családot. Testvérünk halála előtt pár hónappal kijelentette, hogy nem bízik magunkban és nem akarja, hogy önök közül valakinek köze legyen az életéhez és a vagyonához” – írták a Jackson testvérek a levélben.

Az ügyvédet és a menedzsert azzal is megvádolták, hogy megemelték keresetüket és megtagadták az örökséget Jackson gyermekeitől és édesanyjától. Randy Jackson megerősítette a levél létezését a Twitteren. Elmondta, hogy az ügyet hivatalos útra terelik.

A kétes végrendelet 2002-ből származik.

sita/-esz-