Sylvester Stallonét évekig nem érdekelte a fia

Három nappal fia halála után Sylvester Stallone hivatalos közleményt adott ki, melyben leírta, mennyire összetört és képtelen megbirkózni a fájdalommal.

Az amerikai színész fiát, Sage-t holtan találták Beverly Hills-i lakásánban három nappal ezelőtt.

Stallone unokaöccse azonnban szóban rátámadt nagybátyjára a Facebookon, ahol azzal vádolta meg őt, hogy 36 éves fia haláláról maga a színész tehet, akit évekig nem érdekelt az, hogy mi van a gyermekével. Edd Filiti, az akciósztár féltestvérének, Toni Annek a fia elárulta, hogy Sage megpróbálta felhívni apját a születésnapján, hogy gratuláljon neki, Sylvester azonban ignorálta őt, nem vette fel a telefont és vissza sem hívta. Edd támadta Sage édesanyját és a sztár jelenlegi feleségét, Jennifer Flavint is, akit azzal vádolt meg, hogy teljesen szét akarta verni Stallone családját. Később azonban törölte kommentárjait a Facebookról.

„Hibát követtem el. Ez most egy nagyon nehéz időszak, s én így próbáltam kiadni az érzelmeimet. Nem volt helyes ezt nyilvánosan tenni. Vannak problémáim a nagybátyámmal, de visszavonom a szavaimat” – nyilatkozta a férfi a New York Postnak.

tvnoviny/-esz-