Féltestvére születik Lindsay Lohannek

Féltestvére születik Lindsay Lohannek, ugyanis édesapja, Michael Lohannek és barátnőjének, Kate Majornek pár hónap múlva gyermekük születik.

A TMZ.com információi szerint Major az első trimeszterben van. A pár szóvivője megerősítette a terhességet, azonban többet nem volt hajlandó elárulni. Michael Lohannek már van négy gyermeke volt feleségétől, Dinától, mégpedig Lindsay, Michaela, Ali és Cody. Lindsay egyelőre még nemtud születendő kistestvéréről.

Lohan és barátnője 2010-ben tartották eljegyzésüket, nem sokkal később azonban szakítottak, majd kibékültek. Kapcsolatuk tele van botrányokkal, ugyanis tavaly márciusban Lohant letartóztatták bántalmazás miatt, amely megismétlődött még az év októberében is. Ekkor a bíróság megtiltotta, hogy Major közelébe menjen. Ezt megszegte 12 órával azután, hogy kiengedték a börtönből, s a rendőrséggel való konfrontációja közben kiugrott a harmadik emeletről. Kórházba ment, mivel azt állította, hogy eltörte a kezét, ennek ellenére rács mögé került.

Az érdekesség az ügyben az, hogy a bíróság csak pár hete vonta vissza a távolságtartási végzést, tehát a gyermeknemzés illegális körülmények között történt.

sita/-esz-