Válik Tom Cruise és Katie Holmes

Újabb sokkoló válás Hollwoodban! Közel hat év házasság után válik Tom Cruise és Katie Holmes – a hírt a People magazinnak megerősítette Holmes ügyvédje, Jonathan Wolfe.

 

„Ez Katie-nek és családjának a magánügye. Mint mindig, most is kislánya a legfontosabbb a számára” – jelentette ki az ügyvéd.

A TMZ.com információi szerint a színésznő csütörtökön, New yorkban adta be a válókeresetet, az ok kibékíthetetlen ellentétek. Tartásdíjat szeretne és beleegyezik lányuk, Suri közös felügyeletébe. A színészt nagyon meglepte felesége döntése és nagyon szomorú emiatt. Cruise és Holmes 2005 áprilisában szerettek egymásba, s júniusban, a párizsi Eiffel-torony tetején megkérte a színész Holmes kezét. 2006. november 18-án házasodtak össze az olaszorsági Braccianeban. Egyetlen gyermekük, Suri 2006. április 18-án született. A filmsztár már kétszer volt házas, első felesége Mimi Rogers színésznő és a második Nicole Kidman volt. Katie Holmes iránt érzett szerelmét többször demonstrálta a nyilvánosság előtt. A közönséget egyszer azzal sokkolta, hogy örömében ugrált egy fotelban Oprah Winfrey showjában. Holmesnak ez az első házassága.

Házasságuk igazi felbomlásának hivatalos oka egyelőre nem ismert. Nemrég azonban olyan hírek keltek szárnyra, hogy a filmsztárnak megtetszett az egyik csinos Bond-girl. De azt is pletykálják, hogy a színésznő azért adta be az válókeresetet, mert megunta férje elnyomását.

sita,tvnoviny/-esz-