Rosszul lett két fodrász Lindsay Lohan filmjének forgatásán

Néhány nappal azután, hogy Lindsay Lohanhez mentőket kellett hívni a Liz & Dick című film forgatására, mert kimerült volt és kiszáradt, a film stábjának két tagja szintén rosszul lett.

Két fodrászt kellett kórházba szállítani Lohanéhez hasonló tünetekkel. A Deadline.com információi szerint a Richard Burton és Elizabeth Taylor kapcsolatáról szóló film forgatásán naponta 20 órát kell dolgozniuk.

A színésznőhöz péntek reggel kellett mentőt hívni azután, hogy szállodai szobájában eszméletét vesztette. „Előző nap este hét órától másnap reggel nyolc óráig forgatott. Az utolsó jelenet előtt szundítani akart egy keveset. Azonban a producerek megijedtek, mert nem jött ki a szobájából, ezért kihívták a mentőket. Ellátták Lindsay-t, aki a kimerültségtől és a kiszáradástól esett össze” – nyilatkozta Lohan sajtószóvivője, Steve Honig. Lohan nem sokkal később azt írta a Twitteren, hogy az elmúlt négy napban 85 órát dolgozott.

A Liz & Dick című tévéfilm forgatása alatt már rengeteg probléma merült fel Lohannel és a stábbal kapcsolatban. Pár nappal rosszulléte előtt a botrányos életű sztár autója egy teherautóval ütközött, amely során kisebb sérüléseket szenvedett. A rendőrség viszgálja a balesetet.

sita/-esz-