Demi Moore és Ashton Kutcher békül

Nemrég mesélt arról Demi Moore, hogy végre túltette magát a legutóbbi házassága kudarcán, sőt, mostanában már randevúzik is. Ám Ashton Kutcher most is nagy hatással van rá -  - írja a Hír24 portál.

 

Még novemberben jelentette be Demi Moore, hogy elválik hűtlen férjétől, de a válóperre azóta sem került sor. A 49 éves sztár idegei teljesen felmondták a szolgálatot, még kórházban is ápolták. Csak az utóbbi hetekben mondhatta el magáról, hogy kezdi megemészteni a házassága kudarcát.

Most pedig arról hallani, hogy a színésznő és Ashton Kutcher békülnek. A brit Sunday Mirror arról szmolt be, hogy a pár hosszú idő után először egy ismerősük születésnapján találkozott újra.

"Még mindig szerelmesek és a békülés sincs kizárva" - mesélte az egyik vendég a napilap újságírójának. Arról is beszámolt, hogy Ashton a születésnapi beszédben a saját hibáját említette, majd elcsuklott a hangja, és végül be sem tudta fejezni a mondandóját. Demi pedig csak meredten nézte, majd később látták őket kettesben beszélgetni egy eldugott sarokban.

Később a színsznő a Twitter oldalára olyan üzeneteket töltött fel, amiből szintén arra lehet következtetni, hogy nem kizárt a békülés. "Mindannyian hibázunk, de ezért ne mondjunk le arról, akit szeretünk."

Demi másik idézete arról szólt, hogy a távolság néha fenyítja az emberek szemét, ezért csak a távolból kell őket szedretni ilyenkor.

A történetben csak az a furcsa, hogy a hírek szerint Moore mostanában randevúzni kezdett, és mindenki azt gondolta, az új férfival komolyan gondolja a kapcsolatot.

Hír24/para