Méhlepénnyel szépül Victoria Beckham

A hírességnek világéletében gondjai voltak az arcbőrével, de most megtalálta azt a csodaszert, amelytől makulátlanul néz ki - írja a Hír24.

Még a sztárok világában is - ahol mindenki a szépség és a fiatalság megszállottja - felhúzzák a szemöldöküket a nők Victoria Beckham arckezelései hallatán. Persze csak azok, akiknek a botoxtól nem merevedett le az arcuk.

Az egykori Spice Girl valóságos megszállottja Dr. Harold Lancer legújabb fiatalító krémjének, amely juhméhlepényből készül. A doktor csakis Új-Zéland bizonyítottan nem génkezelt állatait használja a kenvefice előállításához.

„Nagyon fontos, hogy soha nem került a szervezetükbe károsító anyag" - mondta el Lancer doktor, aki azt is hangsúlyozta, hogy az őssejtek begyűjtése nem okoz kárt az állatokban.

A tápanyagban gazdag placentát arany pelyhekkel keverik össze és zselébe ágyazzák, ezt a szert viszi föl az orvos a kezelés során, amely 120 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül.

Nem ez az első bizarr kezelés, amelyet Victoria Beckham előszeretettel alkalmaz. Egy időben megszállottja volt a Japánban készülő csalogányürülékből készült krémnek, éjszakára pedig egy méhméreggel dúsított krémet használt, hogy feszesebbé tegye a bőrét.

(Hír24)