„Nem változtatja meg életünket a házasság” – jelentette ki az amerikai filmsztár párja

Camila Alves brazil modell nem gondolja azt, hogy a házasság majd megváltoztatja kapcsolatát Matthew McCounaughey amerikai színésszel, gyermekei édesapjával.

„Úgy élünk több mint öt éve, mintha házasok lennénk. Van közös házunk, családunk, gyerekeink születettek, felépítettük közös életünket, tehát ez ezután sem fog megváltozni” – jelentette ki a 30 éves modell az ET Canada televíziós műsorban.

Alves szerint az esküvő inkább gyermekeiknek, a 3 éves Levinek és a 2 éves Vidának jelent inkább sokat. „Úgy gondolom ez nagyszerű dolog a gyerekeknek. Levi már érti, hogy ez mit jelent, mégpedig azt, hogy az anyukájának ugyanaz lesz a vezetékneve, mint neki és a húgának. Sok ember beszél arról, hogy össze akarnak házasodni. Ám elfelejtik azt, hogy a legfontosabb az, hogy egészséges lakhelyünk, egészséges családunk legyen, egészséges környezetben éljünk, olyanban, ahol fel tudjuk nevelni a gyerekeinket” – jelentette ki a brazil szépség, aki azt is elárulta, hogy McConaughey-jel még nem tűzték ki az esküvő időpontját.

„Még nem gondolkoztam az esküvőn. Éppen költözködtünk, úgyhogy nem is volt rá időm. Jelenleg még élvezem a jegyességet. Még azt sem tudom, milyen menyasszony leszek. Lehet, hogy belebolondulok” – mondta mosolyogva Alves.

McConaughey és Alves 2007-ben ismerkedtek meg. Rá egy évre megszületett kisfiuk, Levi majd 2010-ben pedig kislányuk, Vida. McConaughey olyan filmekben szerepelt, mint a Kapcsolat, Szahara, Szeretném, ha szeretnének, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt.

A 42 éves amerikai színész tavaly karácsonykor kérte meg brazil származású párja kezét, melyről a WhoSay portálon adott hírt: „Megkérdeztem Camilától, hogy hozzám jön-e feleségül”. Mindehhez egy fotót is csatolt, melyen az látható, hogy megcsókolja Alvest a karácsonyfa előtt.

sita/-esz-