Beadta a válókeresetet az Alkonyat-filmek sztárja

Peter Facinelli, az Alkonyat-filmek sztárja beadta a válópert, el akar válni feleségétől, Jennie Garth amerikai színésznőtől.

A házaspár 11 éves házasság után döntött úgy januárban, hogy el akarnak válni, azonban hivatalosan márciusban jelentették be, hogy véget vetnek házasságuknak.

Facinelli a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságra beadott a válóperes iratokban a kibékíthetetlen ellentétet jelölte meg válóokként, ám gyermekeikre közös felügyeleti jogot kér. A házaspárnak három közös gyermeke van – a 14 éves Luca, a 9 éves Lola és az 5 éves Fiona.

Jennie Garth, akit a Beverly Hills 90210 (1990-2000) amerikai sorozatban Kelly Taylor szerepe tett ismertté és a tőle 1 évvel fiatalabb Facinelli, az Alkonyat-filmek Carlise Cullenja 1996-ban, egy filmforgatáson szerettek egymásba, 2001-ben pedig összeházasodtak. A színésznőnek április 20-án lesz valóságshowjának, a Jennie Garth: A Little Bit Country-nak a  premierje, melyben figyelemmel követhetik a tévénézők hogyan költözik el Los Angelesből vidékre. Facinelli pedig továbbra is szereplője marad a Jackie nővér (2009) sorozatnak.

 - sita/-esz-