Sztárok perverz szextitkai

Bár többnyire óvják a magánéletüket, azért néha elszólja magát mindegyik híresség, és ekkor még a legféltettebb hálószoba titkaik is kiderülnek - írja a Hír24.hu.

A szexuális életét normális esetben senki nem köti a nagyvilág orrára, a sztárok többsége viszont nem szeret semmit sem elhallgatni. Ennek köszönhetően egyesekről már azt is tudjuk, hogy mikor, kivel, hányszor és hogyan csinálta élete során. Lejjebb egy rövid összefoglaló kedvenceink néhol meghökkentő szextitkairól.

Ráhangolódásként a finomabb sztorikkal kezdünk, mint amilyen például Daniel Radcliffé. Harry Potter megtestesítője tizenhat évesen vesztette el a szüzességét, amiben partnere egy jóval idősebb, körülbelül anyja korabeli nő volt. Radcliff később azonban maradt a fiatalabb korosztálynál, és előszeretettel engedte be ágyába a varázslótanoncos filmek rajongóit.

Imádói közül gyakran válogat Quentin Tarantino is, a kikötése csak annyi, hogy legyen szép lábfeje a célszemélynek. A kissé borult elméjű rendezőzseni ugyanis lábfetisiszta, és szereti minden elképzelhető módon kényeztetni kedvenc testrészeit. Robert Downey Jr. két házassága között hasonlóan csak egy szervre koncentrált, amikor erotikára került a sor. Méghozzá arra, ami a lábai között lengedezik. A színész megszállottan önkielégített, ahol és amennyit csak tehette.

Mások nem az érdeklődésük tárgyában térnek el a nagy átlagtól, csupán a módszerben, és a helyszínben. Eva Longoria azt szereti, ha megkötözik lepedőakrobatika közben. Csakúgy, mint Rihanna, aki azt sem bánja, ha megütik közben. Bár nem úgy és annyira, ahogy Chris Brown tette vele évekkel korábban.

Angelina Jolie vadabb korszakában a vérre gerjedt, így gyakorta vágta meg aktuális partnereit az ágyban. Ebből a devianciájából mára csak a késgyűjteménye maradt meg Brad Pitt nagy szerencséjére. Eva Mendesnek pedig mindegy, hogy kivel és mikor, csak a helyszín hasson az újdonság varázsával. Eddig az összes amerikai államban hancúrozott már valakivel, szóval most már a világ többi tája felé veszi az irányt, ha változatosságra vágyik. Nagy mázlija van jelenlegi pasijával, Ryan Goslinggal, aki az elkövetkezendő hónapokban csak külföldön forgat.

Will Smith és Jada Pinkett vágyai nem igényelnek nagy utazást, nekik elég, ha más hálószobájában vannak. Ha színész párt meghívják valahova vendégeskedni, akkor mindig felavatják a házigazda fekhelyét. Mert az jó. Nekik, a vendéglátó meg húzhat új ágyneműt.

(Hír24.hu)