Nem akar nősülni Enrique Iglesias

Enrique Iglesias nem akarja sem eljegyezni, sem feleségül venni barátnőjét, Anna Kournikova volt teniszezőt – erről a Parade magazinban vallott.

A spanyol énekes úgy véli, az esküvő semmin sem változtatna. „Biztosan azért gondolkodom így, mert elváltak a szüleim. Nem hiszem azt, hogy valakit akkor jobban fogok szeretni, ha lesz egy hivatalos papír“ – mondta a 36 éves Iglesias.

Az énekes azt is bevallotta, hogy esküvő nélkül is ugyanúgy elkötelezve érzi magát 30 éves párja iránt. „A mai világban már nem tabu, hogy az élettársaknak gyerekeik vannak. A lényeg az, hogy jó szülők legyenek“ – jelentette ki a spanyol származású zenész. Iglesias egy tavaly áprilisban rendezett koncerten feleségeként mutatta be Annát. Ezt azzal magyarázta, hogy így jobban megértette őt a közönség.

Enrique Iglesias és Anna Kournikova 11 éve vannak együtt. Tavaly januárban az interneten olyan információk jelentek meg, hogy az egykori teniszező gyermeket vár, azonban ezek a hírek nem voltak igazak. Kurnyikova 2003-ban tett pontot teniszkarrierje végére gerincproblémái miatt. Ennek ellenére vállal teniszezést az ezzel kapcsolatos rendezvényeken.

 - sita/-esz-