Lewis Hamilton hisz abban, hogy újra együtt lesz volt párjával

Lewis Hamilton, a Forma-1-es McLaren istálló pilótája kijelentette, hisz abban, hogy talán egyszer újra együtt lehet volt párjával, Nicole Scherzinger amerikai popénekesnővel.

Hamilton mindezt azután mondta, hogy 1 hetet töltött el exszerelmével Los Angelesben. A pár idén hivatalosan is szakított.

„Csodálatos hetet töltöttünk együtt kellemes ebédekkel és vacsorákkal. Még mindig frissek az élmények, még mindig érzünk valamit egymás iránt. Nagyon szeretem őt. Ki tudja? Lehet egyszer újra együtt leszünk” – jelentette ki Hamilton.

A 26 éves autóversenyző magánéletéről idén rengeteg spekuláció, találgatás folyt, mert nem nagyon ment jól neki a versenyzés. Hamilton jó néhány kellemetlen pillanatot élt át, az egyik legtöbbet büntetett pilóta volt az idén. Három futamot nyert meg, a legutóbbit 2 héttel eelőtt Abu Zabíban.
Sokat javított hangulatán a kaliforniai kiruccanás és újra pozitívan kezdte el látni a világot. „Múlt szerda óta nem gondoltam a legutóbbi győzelmemre. Ám remek pár napom volt, ami többet jelent számomra egy futam megnyerésénél. Jelenleg tele vagyok pozitív energiával” – vallott őszintén a brit versenyző.

Idén a Forma-1-ben rosszabb helyen végzett, mint kollégája, csapattársa, Jenson Button, pedig három futamon az élen végzett. Ám ő nem szenved emiatt: „Ez a szezon volt az, amely még érettebbé tett. Most így utólag nézve az egészet, mosolyogva kijelenthetem, hogy szükségem volt erre a leckére. Nemrég beszéltem egyik barátommal, aki nagyon okos ember, s azt mondtam neki, az idei évem nem volt jó. Erre ő kijelentette, ez az év tett érettebbé. Ez volt az egyik legpozitívabb dolog, amiről idén tudomást szereztem. Ezek olyan tapasztalatok, melyeknek hasznát vehetem jövő évben”.

Lewis Hamiltonnak különleges kapcsolata van a brazíliai Interlagos Forma-1-es pályával. 2008-ban itt biztosította be magának a világbajnoki trófeát, s Brazília a hazája az 1994-ben elhunyt Ayrton Sennának, akire ő mindig is felnézett. Brazíliában Senna színeiben és az ő logójával fog versenyezni. Később pedig felajánlja sisakját jótékony célra.

sita/-esz-