Jennifer Lopez újdonsült szerelme egy táncos

Jennifer Lopez, aki idén júliusban jelentette be, hogy véget ért Marc Anthony-val kötött 7 éves házassága, új párra talált.

A Us Magazine információi szerint újdonsült szerelme, Casper Smart táncos. A kaliforniai származású fiatal férfi a Let’s Dance 3D (2010) című filmben és a népszerű Glee tévésorozat egyik epizódjában is szerepelt.

Smart tavaly Beyoncéval együtt fellépett a Grammy-díj gálán, Los Angelesben. 2009-ben részt vett Michael Jackson This Is It koncertshow-jának előkészületeiben is. Jelenleg Jennifer Lopez táncos csapatának egyik tagja.

A 42 éves énekesnő-színésznőnek a Marc Anthony-val kötött házassága volt a harmadik frigye. Első férje Ojani Noa volt (1997-1998), a második Cris Judd táncos (2011-2002). A múltban együtt járt Puff Daddy rapperrel is. Második sikertelen házassága után évekig Ben Affleck párja volt, aki el is jegyezte őt. Anthony-val való szakítása után Bradley Cooper amerikai színésszel is hírbe hozták.

Az American Idol zsűritagja 2008 óta egy ikerpár, Max és Emme édesanyja. Lopez idén adta ki hetedik stúdióalbumát, melynek címe a sokatmondó szó, a Love?. Erről az albumról a három legismertebb sláger az On The Floor, I’m Into You és a Papi.

sita/-esz-