Tűsarkú cipőben biztos az orgazmus...!

A híres cipőtervező, Christian Louboutin esküszik, hogy a magassarkú és a női orgazmus összefügg. A magassarkú által a női láb épp olyan ívet vesz fel, mint orgazmus közben.

Ez lenne a tudományos alapja Christian Louboutin kiáltványának, miszerint a tűsarok nem csupán a nők testtartására, de libidójára is hatással van - derül ki a Sunday Times cikkéből.

A neves cipőtervező egy francia akadémikusra hivatkozik, majd levonja a következtetést: "Tehát, ha magassarkút húz valaki, az orgazmusközeli állapotba helyezi az illetőt", és ezért akár a hordással járó fájdalmakat is hajlandóak elviselni a nők, szögezi le Louboutin, aki a legjobb stratégiát választotta, hogy vásárlókat toborozzon.

A francia topánkatervező modelljei 500-2000 dollárért (100-500 ezer forintért) kelnek el, a női orgazmussal való hitegetés pedig bejött már más portékák esetén is: sampont, teát és tornacsukát is reklámoztak már vele. Ám a nőknek is kapóra jön a feltevés, mely arra is magyarázatot ad, hogy miért nem tudnak megálljt parancsolni a cipővásárlásnál, és miért ragaszkodnak annyira a csigolyakoptató, ízületsértő és saroktörő lábbelikhez.

 

hvg.hu