Hónaljmustra, avagy miként viselik az izzadságfoltot a celeb bombázók?

Hat celeb bombázó esetében tanulmányozhatjuk, hogyan festenek ki izzadt hónaljjal. A leleplező kutakodás eredményét a velvet.hu prezentálja.

Scarlett Johansson

A hónaljmustra Scarlett Johanssonnal kezdődik, akit Hollywood egyik legvonzóbb nőjeként szokás emlegetni. Egy korábbi eseményen a szokásos, ízlésesen erotikus eleganciát próbálta sugározni a színésznő, de a fotófal előtt a fények közepette sajnos túl meleg volt még egy ilyen merészen dekoltált ruhához is.

Madonna

A popkirálynő egy Malawi megsegítésére rendezett jótékonysági eseményen izzadt meg a kamerák kereszttüzében - ez sem a héten történt, hanem még 2008-ban. Madonna csókolózott már nővel nyilvánosan, maszturbált már koncertszínpadon és stoppolt már meztelenül autópálya mellett, satöbbi satöbbi satöbbi, attól miért jött volna zavarba, hogy hónaljban megizzadt egy kicsit?

Keira Knightley

Az ember azt gondolná, hogy egy ujjatlan felsővel ki lehet védeni a hónaljban jelentkező izzadtságfoltot. Talán Keira Kinghtley is ezt gondolta, amikor felvette ezt a ruhát, és ezért nem használt dezodort előtte. Sajnos azonban a jelek szerint egy ilyenben is meg lehet izzadni.

Nicole Kidman

Nicole Kidman azért egy kicsit úgy néz ki, mint aki kényelmetlenül érzi magát, pedig ahhoz képest az ő izzadtságfoltja még egész kicsi és viszonylag nehezen észrevehető. Persze a gonosz fotósok és szerkesztők ezt is kiszúrták.

Teri Hatcher

A Született feleségek Susanje a sorozatban pont olyan kínos helyzetekbe szokott keveredni, mint ez: kiöltözik, megjelenik egy elegáns eseményen, aztán látványosan kiizzad.

Juliette Lewis

A hatodik celebnő Juliette Lewis nem gondolja, hogy nőies vonzerejét csorbítaná a két hatalmas izzadtságfolt megvillantása a fotós számára, aki ráadásul kicsit alulról fényképezett, hogy még jobban látszódjon a lényeg.

velvet.hu/para