Stohl Andrásnak felmondtak a Nemzeti Színházban

Stohl Andrást nemrégiben behívatták a Nemzeti Színházba, és felmondtak neki – idézi a Bors bulvárlap tudósítását a nol.hu.

Az ittasan balesetet okozó színészt állítólag nem érte meglepetésként, hogy a Nemzeti Színház szerződést bontott vele, arra viszont nem számított, hogy távolléte alatt az Úri murit leveszik színről, így senki sem fogja eljátszani helyette a magánéletével áthallásos Csörgheő Csuli szerepét. Egyéb szerepeit szétosztották.

A lap úgy tudja, Alföldi Róbert igazgató a jogerős bírósági döntés kihirdetése után azonnal szerződést bontott a színésszel, mert bár a tárgyalásokon való demonstratív megjelenésével is bizonyította, hogy együtt érez kollégájával és támogatja őt, de állami intézmény vezetőjeként bizonyos jogszabályok kötelezik, vagyis nem tehetett másként. A Bors úgy tudja, a tíz hónapos börtönbüntetés letelte után mind a színház, mind az RTL Klub visszavárja Stohlt.

Bár sokan féltik Stohl Andrást a börtönélettől, de Végh József kriminálpszichológus szerint a színészt megvédheti ismertsége a komolyabb konfliktusoktól, mert ha baja esne, az rossz fényt vetne a magyar büntetés-végrehajtás rendszerére.

nol.hu/para