Eltörte a lábát az Oscar-díjas színésznő

Halle Berry csütörtök reggel Spanyolországban eltörte a lábát, mert rosszul lépett. Egy reccsenést hallott, majd nagy fájdalmat érzett, miután kórházba ment, ahol begipszelték a lábát.

Az incidens abban a házban történt, amit a színésznő bérelt, ugyanis az európai országban forgatja legújabb filmjét. A kórházból tolókocsival szállították el őt.

Egy nevét nem vállaló személy, aki a Cloud Atlas című film stábjának egyik tagja azt nyilatkozta a TMZ.com-nak, hogy a történtek ellenére tovább folytatják a filmforgatást. Berry-t csupán deréktől felfelé fogják venni kamerával, dublőrrel is fognak forgatni és 2 héten keresztül olyan jeleneteket vesznek majd fel, melyekben a színésznő nem szerepel.

Halle Berry 2002-ben megkapta a Legjobb színésznőnek  járó Oscar-díjat kapot a Szörnyek keringője című filmben nyújtott alakításáért. Ő lett az első afro-amerikai színésznő, aki megkapta ezt az elismerést.
Ismert filmjei még az X-Men (2000, 2003, 2006) és a 2002-ben forgatott James Bond filmben. 2008-ban az amerikai Esquire magazin olvasói őt választották a világ legszexisebb nőjének.

sita/-esz-