Rekordnézettséget produkált a Két pasi meg egy kicsi új része

A Két pasi meg egy kicsi nyolcadik szériájának első része, melyben legelőször tűnt fel az új főszereplő, Ashton Kutcher, rekordnézettséget ért el.

Kutcher Charlie Sheent váltotta a sorozatban. A Nielsen statisztikai társaság adatai szerint a színész debütálását összesen 27,8 millió ember látta, amit még Charlie Sheenek sem sikerült elérnie a sorozat története folyamán.

Azonban a hétfői nap nem csupán Demi Moore amerikai színésznő férje számára volt sikeres, Sheennek sem lehetett oka panaszra, ugyanis a Comedy Central Roast show-t, melyben ő is szerepelt aznap. 6,4 milliűan követték figyelemmel, ami a Comedy Central televízió történetében a második legnagyobb nézettséget jelenti.

Már régebben ismert tény volt, hogy Charlie Harper karaktere meg fog halni az új széria első részében, azonban azt senki sem tudta, hogy hogyan veszti életét. Azután, hogy Sheent idén kirúgták a sorozatból, az alkotók eldöntötték, hogy Harpert elüti egy párizsi metrószerelvény. Ebben az epizódban tűnt fel először az új főszereplő, Ashton Kutcher, aki egy milliárdost, Walden Schmidtet alakítja. Schmidt először Harper házának lépcsőházában tűnik fel azután, hogy szerelmi bánat miatt önygilkosságot akart elkövetni az óceánban. Ezután Alan Harper, az elhunyt Charlie Harper testvére meghívta őt egy italra, miközben megismerkedtek két nővel, akiket aztán Charlie házába vittek. Schmidt ekkor azt mondta: „Tetszik nekedm a házad. Megveszem.“

A sorozat eme részében feltínt John Stamos is, akiről sokáig azt mondták, ő lép Charlie Sheen helyére.

sita/-esz-