Charlie Sheent egy metró ütötte el Párizsban

Hónapokig tartó találgatásoknak vetett véget a Két pasi - meg egy kicsi című sikersorozat új évadának első része, amelyben végre kiderült, hogy végzi Charlie Sheen karaktere: Párizsban elgázolta egy metrószerelvény.

A CBS csatorna hosszú évek óta futó szériájába Ashton Kutcher személyében új szereplő érkezett, a színész internet milliárdost alakít, aki megveszi a Charlie Sheen által megformált Charlie Harper házát.

Az érdeklődők között Jenna Elfman és Thomas Gibson híres párosa, Dharma és Greg - az egyik alkotó, Chuck Lorre egy korábbi sorozatának két főszereplője - is felbukkant vendégszereplőként.
Az új évad premierje John Cryer, azaz Alan Harper jelenetével nyitott: Charlie Harper sorozatbeli fivére éppen bátyját búcsúztatta. "Szomorú nap ez mindannyiunknak" - hangzott el, mire a gyászoló tömegből egy női hang megjegyezte: "Csak a magad nevében beszélj".

Chuck Lorre, a sikersorozat író-producere ezzel bosszút állt Charlie Sheenen, aki az utóbbi években botrányos viselkedésével okozott nehézségeket a csatornának. A színésszel végül olyannyira elfajult a kapcsolat, hogy kirúgták a produkcióból. Sheen jogi vitában áll a gyártókkal. A színész epizódonként 1,2-2 millió dollár közötti összeget keresett, ezzel a legjobban fizetett televíziós személyiség volt, és most százmilliós összeget követel szerződésszegés címén. A híresség azonban az utóbbi napokban jóval békülékenyebb hangot ütött meg korábbi kollegáival, és sok sikert kívánt a sorozat most kezdődő évadához.

John Cryer közben csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán, a hétfői ceremónián Lorre és Kutcher is jelen volt. A 46 éves színészt hat alkalommal jelölték a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Emmy-díjra, két évvel ezelőtt meg is kapta a televíziós Oscar-díjként emlegetett elismerést.

(MTI)