Sinead O’Connor öngyilkos akar lenni

Sinead O’Connor ír énekesnő, aki négy gyermek édesanyja, öngyilkos akar lenni oly módon, hogy a gyerekei ne tudják meg, hogy történt.

Az ír énekesnő félelmet váltott ki rajongóiból azután, hogy a Twitteren olyan kommenteket írt, hogy véget akar vetni az életének. Sinead bevallotta, hogy a múltban sokszor eszébe jutott az öngyilkosság, s egy pszichiártiai látogatás után azt kívánta, hogy „ mehessen a mennybe”.

O’Connor azt írta: „Pszichiáterhez kellett mennem gyógyszerek felírása és néhány más dolog miatt. A pszichiáternő azt mondta nekem, rossz anya vagyok, emellett lelkibeteg, mert nyíltan beszélek a nyilvánosság előtt a szexről. És, hogy ilyen sz……t nem szabadna mondani. Beleértve az öngyilkosságról, a szexről és még sok más dologról is hallgatnom kéne. Mert úgy fognak velem viselkedni mások, mint egy bolond emberrel. Ezért nagyon szeretnék a mennyországba menni, erre vágyom már évek óta”.

Az énekesnőnek négy gyermeke van 4 évestől 24 éves korúig, s ahogy leírta, úgy akar véget vetni az életének, hogy ők meg se sejtsék. „Nem akarom elhagyni a gyerekeimet. S ha meghalhatok anélkül, hogy ők megtudják, én magam tettem, meg is tenném” – írta O’Connor a Twitteren, majd tanácsoot kért a rajongóitól abban, hogyan kell öngyilkosságot elkövetni.

„Minden esetben, ha valaki akarná tudni, hogyan akarom megölni magam… Most nem normális módon azt kívánom, hogy az öngyilkosság öljön meg engem”.

sita/-esz-