Kikosarazták Sandra Bullockot

Sandra Bullocknak nincs szerencséje a férfiakkal. Azt remélte, hogy Jesse Jamesszel való botrányos válása után révbe érhet kollégája, Ryan Reynolds oldalán.

Ám Reynolds erről hallani sem akar, nem akar tartós kapcsolatot, kötöttséget. Az Oscar-díjas színésznő, aki egyedül neveli adoptált kisfiát, Louist, Ryannel töltötte szinte az egész nyarat,

Mindkét sztár túl van egy fájdalmas szakításon, s Sandra azt remélte, hogy kapcsolatuk komolyabbá is válhat. „Ryan azt mondta Sandy-nek, hogy ő a legjobb barátnője, jobbra nem is vágyhatna, de többet nem lát a kapcsolatukban, nem akar többet tőle” – nyilatkozta a színésznő egyik, nevét nem vállaló ismerőse.

Sandra ezt nehezen fogadta el, mert fia Ryant az apjának tartja. „Úgy hívja őt, hogy da-da. S amikor Sandy ezt hallja, összeszorul a szíve. Ám Ryan azt szeretné, hogy maradjanak csupán barátok” – mondta az anonim ismerős a National Enquier magazinnak, s mondanivalójához azt is hozzátette, hogy ezzel Reynolds exfeleségéhez, Scarlett Johanssonhoz  való nem túl jó viszonyára célozhatott.

pluska/-esz-