Daniel Radcliffe nem magányos – kiderült barátnője kiléte

Daniel Radcliffe, Harry Potter alakítója nincs egyedül, a fiatal színész barátnője, a Harry Potter film stábjának egyik tagja, Rosanne Coker.

A 22 éves Coker, aki egy festő és egy születésnapi képeslap-tervező lánya, Radcliffe-el a Harry Potter és Félvér herceg (2009) forgatásán ismerkedett meg, ahol a produkció egyik asszisztense volt.

Ezenkívül mé három produkcióban dolgoztak együtt – a Harry Potter utolsó két részében és a The Woman in Black című drámában, mely film jövőre kerül a mozikba. Annak ellenére, hogy a fiatalok már régóta ismerik egymást, csupán 1 éve vannak együtt. A Daily Mailnek sikerült lelepleznie a színész eltitkolt párját egy New York-i séta közben.

Coker gyakran utazgat szülei nagy-britanniai háza és Radcliffe manhattani lakása között. Azt a tényt, hogy együtt vannak, az eddig ismeretlen nő édesapja is megerősítette. „Nem szeretnék sokat elárulni, mert ők legszívesebben titokban tartanák a kapcsolatukat“ – nyilatkozta Malcolm Coker.

„Találkoztam már Daniellel, kedves srác. Ha Rosanne boldog, akkor én is az vagyok. Tudom, hogy nem élnek normális életet. De sokat szórakoznak, az ő korukban ez normális, nem?“ Radcliffe nemrég elárulta Larry King műsorában, hogy szerelmes. „Van barátnőm, akit nagyon szeretek. Meglátjuk, mit hoz a jövő“.

sita/-esz-