A Két pasi meg egy kicsi új szériájának első része temetéssel kezdődik

A Két pasi meg egy kicsi amerikai sorozat Charlie Harper temetésével kezdődik, akinek összes volt barátnője elmegy a temetésére.

A kilencedik széria első részében több ismert sorozatsztár is feltűnik, akik régebben együttműködtek a sorozat alkotójával, Chuck Lorre-ral.

A Deadline.com információi szerint ezek a szereplők érdeklődni fognak Charlie Harper, a Charlie Sheen által alakított karakter lakása iránt. A potencális vevők között ott lesz a sorozat új főszereplője, Ashton Kutcher is. Azonban az első részben még nem válik Charlie Harper lakásának tulajdonosává, csak a második részben.

Az összes szereplőnek egy olyan szerződést kellett aláírni, amelyben az áll, hogy hallgatni fognak a kilencedik széria premierjéig arról, hogy mi történik a soroztaban. A CBS televízió 2011. szeptember 19-én vetíti az új széria első epizódját. A Két pasi meg egy kicsi sorozat forgatása január 28-án állt le, amikor Charlie Sheen elvonókúrára ment. Egy héttel bevonulása előtt kórházba kellett őt szállítani, mert erős gyomorfájdalmai voltak, szomszédjai szerint „vadul bulizott” a házában. A színészt márciusban rúgták ki a sorozatból, mert csúnyán összeveszett Chuck Lorre-ral, a sorozat alkotójával.

Ha a színész időközben kibékülne a CBS televízió vezetésével, előfordulhat, hogy a sorozatban megjelenik majd az álmokban, visszaemlékezésekben, azonban karaktere már nem tér vissza.

dnes/-esz-