Letartóztatták és börtönbe zárták Paris Hilton zaklatóját

Los Angelesben letartóztatták és börtönbe zárták azt a férfit, aki zaklatta Paris Hilton szállodalánc-örökösnőt.

James Brian Rainford megszegte azt a távolságtartási végzést, melyben az áll, hogy 183 méternél közelebb nem tartózkodhat a hírességhez. Az óvadékot 20 ezer dollárban (13 840 euró) állapították meg.

„A zaklatóm már békén hagyhatna” – írta Paris az incidens után a Twitteren. James Brian Rainfordot egy lesifotós vette észre és ismerte fel a sztár malibui házának közelében, rögtön ki is hívta a rendőrséget. A 36 éves férfit 2010 októberében tartóztatták le, mert követte és zaklatta a Hilton lányt. Idén áprilisban pedig rátámadt Cy Waitsre, Paris akkori párjára, miután 227 nap börtönre ítélték őt. Ám már nap múlva már szabadon mászkálhatott, mert Kaliforniában rengeteg ilyen hasonló bűncselekmény fordul elő.

Paris Hiltont szexvideója tette igazán ismertté, melyet 2003-ban láthatták először a kíváncsiskodók. Aztán szerepelt a The Simple Life (2003-2007) valóságshowban. Igyekszik modellként, énekesnőként és színésznőként is befutni. Már neki is volt problémája a törvénnyel. 2007-ben 23 napot töltött börtönben, mert jogosítvány nélkül vezetett, amit azért vettek el tőle, mert ittasan ült a volán mögé. Tavaly pedig a dél-afrikai foci világbajnokságon, a Brazília-Hollandia negyeddöntő után marihuána birtoklásával vádolták meg, azonban nem indult eljárás ellene. Később pedig Las Vegasban pedig kokaint találtak aretiküljében. Paris tagadta, hogy a kézitáska az övé. Egy hónappal később azonban bevallotta, hogy hazudott.

Azt mondta, a kokain az övé volt, ám nem akart emiatt börtönbe menni.

sita/-esz-